O nas

Val plastika

Podjetje Val plastika je podjetje z dolgo tradicijo od 1962. Primarni program podjetja je predelava plastičnih mas s postopkom brizganja in ekstrudiranja. Izdelujemo izdelke namenjene povečanju varnosti v cestnem prometu, kot so: smerne table, cestni smerniki, snežni koli, svetlobni odbojniki,…

Največji del proizvodnje predstavljajo cestni smerniki, namenjeni Slovenskemu, Avstrijskemu, Nemškemu, Madžarskemu in v Švicarskemu tržišču. Kvaliteta je podvržena strogim standardom v proizvodnji in je podprta z vsemi potrebnimi certifikati.

Varni na cesti s cestno signalizacijo – VAL plastika.

Tehnologija

Tehnologija, ki je potrebna za izdelavo izdelkov je plod lastnega razvoja, v lastni visoko-tehnološki orodjarni s sodobnimi CNC stroji, ter vrhunskim CAD in CAM sistemom. Podjetje razpolaga s kvalitetnim strojnim parkom za brizganje in ekstrudiranje plastičnih mas ter popolnoma avtomatizirano linijo za pihanje cestnih smernikov.

Največji del proizvodnje predstavljajo cestni smerniki namenjeni slovenskemu, avstrijskemu, nemškemu, madžarskemu in švicarskemu tržišču. V prihodnosti si želimo novih trgov za cestne smernike in razširiti nabor izdelkov.

Kvaliteta je podvržena strogim standardom v proizvodnji in je podprta z vsemi potrebnimi certifikati.

© 2017 - 2024 Val plastika d.o.o., vse pravice pridržane.